0547 - 381197 info@autobedrijfscholten.nl

Diensten

Pitstop-reparaties

Klaar terwijl u wacht

Wij begrijpen dat u een auto heeft om te gebruiken, het is dan ook niet nodig om voor alle voor komende werkzaamheden een afspraak te maken.

Wij houden in onze werkplaatsplanning altijd ruimte vrij voor kleinere reparaties. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan het vervangen van lampen, het bij vullen van

Bedrijfswagen: onderhoud en reparatie

Bedrijfswagen onderhoud vraag om een andere aanpak dan personenauto onderhoud. Bedrijfsauto’s zijn vaak ingericht voor het werk waar voor ze gebruikt worden en kunnen daar door slecht gemist worden.

Onze werkplaats is gedeeltelijk speciaal ingericht voor bedrijfswagen onderhoud. Bedrijfswagens met een wielbasis van max. 5.5 meter en een max. totaal gewicht van 5 ton kunnen

Camper: reparatie en onderhoud

Een camper staat voor veel mensen voor het ultieme gevoel van vrijheid en is een belangrijke vakantiepartner. U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat u probleemloos de plaats van bestemming bereikt.

Met onze camper service komt u niet voor verrassingen te staan. Laat daarom uw camper voor u op vakantie gaat nog even

Verkoop auto’s

U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte auto’s. We streven naar een uitgebreid aanbod occasions, deze kunt u vinden op onze website.

Als u met de gedachte speelt een andere auto te kopen, kunt u ons aanbod vinden op onze website. Maar het is ook handig om uw gedachten met ons te delen.

Remmenservice

Reparatie en onderhoud van uw remmen

Veilig rijden met goede remmen. Het lijkt een open deur, maar is meer dan waar. Goed werkende remmen zijn van levensbelang om veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen.

Regelmatig onderhoud aan uw remmen is dan ook belangrijk. Remmen zijn immers net als alle andere onderdelen van uw auto

Uitlijnen

Wielen uitlijnen voor perfect rijgedrag

Slijten uw banden schuin af? Of trekt uw auto naar links of rechts als u het stuur los laat op een recht stuk weg, dan kan uitlijnen noodzakelijk zijn.

Uitlijnen zorgt voor de juiste afstelling van het onderstel van de auto. Met onze uitlijnservice geniet u snel weer van een

Bandenservice

Zomerbanden en Winterbanden

De juiste banden voor de juiste omstandigheden zorgen voor een lager brandstofverbruik, betere grip en een kortere remweg en zo rijdt u veiliger.

Wij zijn uw partner voor zowel zomerbanden als winterbanden. Naast vervanging en wisselen van zomer en winterbanden kunnen we ook het tweede set banden voor u opslaan. Wel zo

Storingsdiagnose

Storingsdiagnose bij vermoeden van gebreken

Hoort u een vreemd geluid in uw auto? Of heeft u het gevoel dat er motorisch iets aan de hand is? Brand er een storingslampje? Wij halen het probleem boven water.

Wij hebben de kennis en apparatuur in huis voor de juiste diagnose aan uw auto. Ongeacht of het een

Glas-reparatie

Laat een sterretje in uw ruit snel repareren voordat uw ruit helemaal vervangen moet worden.