0547 - 381197 info@autobedrijfscholten.nl

Reparatie / Onderhoud

Auto-onderhoud zonder omkijken

U wilt geen concessies doen als het gaat om onderhoud van uw bedrijfs- of personenauto. Het moet in één keer goed zijn. Verder wilt u een helder en eerlijk kostenplaatje

Wij gebruiken altijd kwaliteitsonderdelen voor reparaties en onderhoud. Hierdoor blijft de eventuele fabrieksgarantie op uw auto gewoon geldig. Is de fabrieksgarantie niet meer van toepassing op uw auto dan geven wij altijd 12 maanden BOVAG-garantie op al onze reparaties.

Voor oudere auto’s kunnen wij met een budgetlijn onderdelen extra voordelig onderhoud aanbieden, zonder dat de veiligheid in het gedrang komt. Ook op reparaties met onderdelen uit onze budgetlijn geven wij altijd 12 maanden BOVAG-garantie. In combinatie met een onderhoudsbeurt is de APK-keuring gratis. Is uw auto tijdens de onderhoudsbeurt nog niet toe aan een APK-keuring dan voeren we die op een later tijdstip uit voor een gereduceerd tarief van € 19,95 all-in.

Alle werkzaamheden worden met u besproken en mochten er meer werkzaamheden nodig zijn dan vooraf bekend is, dan worden die uitsluiten uitgevoerd nadat dit met u besproken is.

Wij zijn gedreven om elk probleem op te lossen.  We laten u graag zien wat we doen. Onze open manier van werken heeft geresulteerd in een trouwe klantenkring. Klanten komen al jaren naar ons toe voor onderhoud en reparatie van hun personen- of bedrijfsauto.