0547 - 381197 info@autobedrijfscholten.nl

APK-Keuring

Uw APK-keuring bij een betrouwbare garage

De periodieke apk-keuring is nodig om de veiligheid op de Nederlandse wegen te vergroten. Het is voor u als autobezitters vaak een spannend moment, want wat is er nodig om door de apk-keuring te komen?

Autobedrijf Scholten is een officiële APK-keuringsinstantie. Onze passie voor auto’s en transparante manier van werken vertalen zich in onze APK-keuringen. Bij ons krijgt u geen vage omschrijvingen van zogenaamd noodzakelijke reparaties. We vertellen u duidelijk wat echt nodig is voor de APK- keuring en wat er nodig is om weer een jaar veilig de weg op te kunnen. Dit betekent ook dat we vinden dat de APK-keuring geen actie activiteit behoord te zijn om extra werk binnen te halen.

Een eerlijke keuring voor een eerlijke prijs en een eerlijk reparatie advies. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u niet teveel betaald en veilig en vertrouwd gebruik kunt maken van uw auto. In combinatie met een onderhoudsbeurt is uw APK-keuring overigens gratis. Op al onze reparaties geven wij 12 maanden BOVAG garantie en vervangend vervoer is eventueel beschikbaar.